*

NieuwsBrief
*

Entertainment met een Missie!


Ik begrijp het.. een eigen website draait eigenlijk om het reclame maken voor jezelf.. Maar in dit geval haha, kan ik het gewoon niet laten om echt reclame te maken voor iemand anders. Myra Fictoor-de Groot. Als ik geen eigen bedrijf zou hebben, zou ik bij haar solliciteren. Misschien doe ik dat alsnog wel! Ik ontmoette Myra in Hotel Restaurant Meesters in Mijdrecht. Zij woont toevallig in het zelfde dorp als waar ik ben opgegroeid. Al snel kwamen we erachter dat we veel gemeen hadden. Zij is ook een Lisa Smart en Sexy "fan", een entertainer, altijd op zoek naar de beste invulling, aanvulling voor een evenement/bruiloft en daarnaast ook nog is een ontzettend enthousiast mens. Op bruiloften kan Myra zorgen voor de volledige muzikale invulling, gastheren/vrouwen of welke andere gewenste vorm van entertainment. 

Zij vertelde mij een verhaal over een bedrijf dat op zoek was naar een openingsact. Het bedrijf organiseerde een informatiemarkt. Nadat zij uitvoerig gebrainstormd hadden, kwam er een heel ander plan uit! Wat zouden de gasten aan een openingsact hebben? Wat zou deze act toevoegen aan deze markt? Is er niet iets wat de gasten echt zouden kunnen gebruiken? Waarom zouden zij en haar entertainers geen "verbinders" worden. Zodra gasten binnenkwamen, zorgden de gastheren/vrouwen meteen voor een warm onthaal en zorgden dat de gasten meteen bij de juiste informatiestand terecht zouden komen. Op deze manier werden de entertainers omgetoverd tot "verbinders" voor de gasten. Dit is alleen een van de vele voorbeelden die Myra mij gaf. 

Zij zijn ook heel erg actief voor de gemeente de ronde venen, met allerlei entertainment activiteiten voor het dorp, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen. Tijdens een bruiloft zouden zij bijvoorbeeld als volgt de dag kunnen invullen. Live muziek tijdens de ceremonie, receptie diner of feest! Zij kunnen ook als gastheer/gastvrouw fungeren tijdens de receptie. 

Nu ik dit voor de laatste keer aan het schrijven ben.. Merk ik nu al dat ik het nog steeds geen "justice" doe. Deze mensen kunnen gewoon alles! Wil jij een fantastisch evenement met professionele zangers/zangeressen/dansers/entertainers? Samen met Myra weet je zeker dat jouw dag qua entertainment compleet is. Ik weet zeker dat als je haar hebt ontmoet, je niet meer zou weten hoe je de trouwdag zonder haar door zou kunnen komen! Zij werkt nauw samen met de eventuele weddingplanner en zorgt dat alles bij jouw thema, idee en gevoel van de bruiloft past. Ontmoet haar, spreek met haar af, dan weet je precies wat ik bedoel! 

Lieve Myra,

Ik ben zo blij dat ik jou heb mogen ontmoeten en ik hoop dat ik deze komende jaren heel veel met jou mag gaan samenwerken!

Liefs,

Margot


Entertainment met een Missie!

Terug naar het overzicht