*

NieuwsBrief
*

Danielle en Reinier


We begonnen in het ouderlijk huis van Danielle! Prachtige make-up, prachtig haar en Danielle genoot in stijl met een glaasje bubbels van de mooie ochtend. Het was prachtig weer en iedereen had er ontzettend veel zin in! 

Vervolgens vertrokken we naar Restaurant de Lickebaertshoeve voor een prachtige dag. De foto's hiervan zijn uiteraard terug te vinden in het fotoalbum! Het was een enorm warme dag in juli, dus we hadden overal water klaar staan en we deelden ook water uit tijdens de ceremonie. Gelukkig had de locatie ook een heel aantal parasols, zodat iedereen in de schaduw kon zitten tijdens de ceremonie. De ceremonie was prachtig, maar een van mijn favoriete momenten was het moment waarop hun lieve zoontje de ringen kwam brengen aan een grote ballon! Vlak voordat hij bij het bruidspaar was, liet hij de ballon vliegen! De gasten vlogen op, iedereen was in paniek en de grap was helemaal gelukt! Reinier had namelijk stiekem de echte ringen in zijn binnenzak. 

We hadden daarna een borrel in de tuin met wel 10 taarten, gemaakt door vrienden, familie en de bruid zelf. Een fotosessie, een heerlijk diner en een topfeest met Run4cover volgden daarna. Het was een geweldige dag en ik vond het super om er deel van uit te mogen maken!! Alle geluk en liefde toegewenst voor Danielle en Reinier! 

Bekijk hier de foto's!
Danielle en Reinier

Terug naar het overzicht