bedrijfsevenement zangeres muziek optreden - dsc_6732. bedrijfsevenement zangeres muziek optreden - famblans-89. bedrijfsevenement zangeres muziek optreden - margot-in-hofkerk. bedrijfsevenement zangeres muziek optreden - img_5716. bedrijfsevenement zangeres muziek optreden - 20150905_0256.

margot

papa70

Hofkerk

spiegelconcert

M & T

 

 


*

NieuwsBrief
*

bedrijfsevenement zangeres muziek optreden

Mijn naam is Margot Blans en ik ben Allround zangeres. Zoekt u voor uw bedrijfsevenement een spetterend optreden met goede muziek? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik werk samen met vele zangers en zangeressen en muzikanten waardoor ik van uw evenement echt UW evenement kan maken! Bezoek mijn website voor meer informatie.

Pagina's

Zoek resultaat van "bedrijfsevenement zangeres muziek optreden" binnen Pagina's

Nieuws

Zoek resultaat van "bedrijfsevenement zangeres muziek optreden" binnen Nieuws

Simone en Jeroen Zuidwijk

16 november 2013

bedrijfsevenement zangeres muziek optreden - wedding-2013-34.

Weddingfair 2013/2014

15 januari 2014

bedrijfsevenement zangeres muziek optreden - weddingfair-nggid03150-ngg0dyn-250x240x100-00f0w010c010r110f110r010t010.

Op 17 november en 16 maart sta ik op de Wedding Fair! Ik kijk nu al uit om al die supergelukkige stellen, blozende bruiden, brave bruidsmeisjes en moedige moeders te ontmoeten. Heerlijke cupcakes, live muziek en een heleboel informatie over The Wedding Agency.. Het wordt een groot feest :)!  Lees verder

Heerlijk optreden op huwelijk Ron en Pauline

28 januari 2014

bedrijfsevenement zangeres muziek optreden - ron-en-pauline.

Ron en Pauline vierden hun huwelijksfeest in het Andaz hotel in Amsterdam. Twee ontzettend lieve mensen die een heerlijk diner deelden met familie en vrienden. Het was een intiem maar ontzettend leuk optreden! Bedankt Ron en Pauline.  Lees verder

Het W.e.d.d.i.n.g. A.g.e.n.c.y. interview voor Danielle van Hilst van CakeTaartje

28 januari 2014

bedrijfsevenement zangeres muziek optreden - caketaartje.

Danielle van Hilst werd onderworpen aan de vragen van het Wedding Agency interview!! Zij is een geweldige nieuwe taartenontwerpster.  Lees verder

Vernieuwde website

28 januari 2014

bedrijfsevenement zangeres muziek optreden - logo-twa.

Ja en dan eindelijk is het zover!! Mijn nieuwe website is online!! Ik ben trots en ontzettend blij om deze aan jullie te mogen presenteren. Er wordt nog hard gewerkt aan de website en er komen nog veel meer leuke/handige/mooie/ontroerende en inspirerende dingen op deze website. Er zullen o.a. binnenkort ook een nieuwsbrief, muziek en nog veel meer verrassingen aan de website toegevoegd worden. Have fun!! Lees verder

Entertainment met een Missie!

25 september 2014

bedrijfsevenement zangeres muziek optreden - myra1.

Myra de Groot.. Wauw.. Mijn blog over it bezoek heb ik denk ik wel 10 keer opnieuw geschreven.. Nog kan ik eigenlijk niet beschrijven wat Myra doet en hoe bijzonder goed zij dit doet!! In het kort: Entertainment met een missie! 25 ontzettend getalenteerde zangers/dansers/entertainers die ieder evenement, iedere bruiloft, ieder feest tot een hoger niveau brengen!  Lees verder

Henk en Nicole

10 oktober 2014

bedrijfsevenement zangeres muziek optreden - photo(1).

Helemaal in het verre Groesbeek gingen Henk en Nicole trouwen in een ontzettend schattig kerkje. Zij wilden heel graag een zangeres en pianist en daarom ben ik samen met Jolijn Middelhoff daar naartoe gegaan. Ik kreeg na afloop nog een lief e-mailtje met een kleine recensie! Wij vonden het ontzettend leuk dat wij hierbij mochten zijn!  Lees verder

TWA on tour: Op bezoek bij Paul Smithuis!

19 november 2014

bedrijfsevenement zangeres muziek optreden - paul-smithuis.

TWA is nog steeds on tour.. Zo ben ik ook langs geweest bij Paul Smithuis! Lieve Paul, het duurde even, maar hier is het berichtje dan :)!!  Lees verder

Mijn bruiloft deel 1: Op zoek naar een locatie

19 november 2014

bedrijfsevenement zangeres muziek optreden - tewerve2.

Jeetje.. Trouwen.. Ja! Wat ontzettend leuk. We zitten nog steeds een beetje met ons hoofd in de wolken. Iedereen zegt steeds tegen ons: "Nou!! Dat zal wel een fantastische bruiloft worden. Vast super georganiseerd, origineel, wauw, want ja, jij bent weddingplanner".. Poeh, the stakes are high...  Lees verder

Recensies

Zoek resultaat van "bedrijfsevenement zangeres muziek optreden" binnen Recensies

Simone en Jeroen Zuidwijk

bedrijfsevenement zangeres muziek optreden - wedding-2013-34.

Na het romantische aanzoek, zijn wij begonnen met plannen van onze grote dag. Al snel kwamen wij erachter, dat we het "ere" baantje van ceremoniemeester niet wilden geven aan één van onze dierbare familieleden of vrienden. Dit zijn juist de mensen waarmee je je mooiste dag samen wilt beleven. Maar wie laat je het dan doen?
Tijdens het zoeken naar een zangeres vonden wij Margot en wat bleek, zij verhuurt zichzelf naast weddingplanner ook als ceremoniemeester voor bruiloften. Al direct bij het eerste kennismakingsgesprek was er een enorme klik tussen ons. Zij begreep meteen wat wij wensten voor onze grote dag en kwam met zeer nuttige tips.
Na een paar gesprekken en het draaiboek van ons besproken te hebben, is zij met de laatste voorbereidende afspraken op locatie mee geweest. Wat zeer bruikbaar was, omdat zij net nog even aan andere praktische zaken dacht dan wij zelf.

Daarnaast heeft zij ons ook in ons eigen huis danslessen gegeven voor de openingsdans. In 2 avonden kreeg zij het voor elkaar dat wij op de bruiloft de dansvloer over konden walsen.

Op de dag zelf kwam ze 's ochtends eerst nog even een kop koffie doen bij de bruid thuis en ging daarna door naar Hotel Arena om de bruidegom daar verder te helpen bij de aankleding van de trouwlocatie. 
Zij heeft zo goed in alle rust (in de ogen van ons en de gasten) alles geregeld, wat eigenlijk een zeer hectisch begin van de dag was, omdat er een ernstig ongeluk in de buurt van het hotel was gebeurd en vanaf het wettelijk huwelijk alles al flink uit ging lopen. Maar niemand heeft heel de dag ook maar iets van stress of haasten gemerkt. 
Heel de dag heeft ze ook aan twee woorden genoeg gehad, om alles te regelen.

Wij zijn zo blij met haar geweest als ceremoniemeester, omdat zij ons heeft laten genieten van onze dag en al het regelwerk echt volledig buiten ons en de gasten gehouden.

Uiteraard heeft zij ook in de kerk gezongen (want daar waren wij naar op zoek). Zij heeft ons en de gasten echt kippenvel bezorgt met haar mooie stem.

Vanaf het eerst tot het laatste moment zo oprecht betrokken. Wij kunnen niet anders zeggen, wij hadden ons geen betere ceremoniemeester kunnen wensen dan Margot Blans.

Heerlijk optreden op huwelijk Ron en Pauline

bedrijfsevenement zangeres muziek optreden - ron-en-pauline.

"Voor ons huwelijksfeest hebben we Margot gevraagd om te zingen en daarmee de avond een feestelijk tintje te geven. Ze heeft dat op een geweldige wijze ingevuld, goed aangevoeld waar behoefte aan was, jong en oud hebben het heel plezierig gevonden. Ook belangrijk is dat ze volledig self-supporting was, wij hebben er geen omkijken naar gehad, maar er toch de hele tijd verbinding was. Mede door de aanwezigheid van Margot is het een geweldige avond geworden. Bedankt!

Ron & Pauline"

Henk en Nicole

bedrijfsevenement zangeres muziek optreden - photo(1).

Helemaal in het verre Groesbeek gingen Henk en Nicole trouwen in een ontzettend schattig kerkje. Zij wilden heel graag een zangeres en pianist en daarom ben ik samen met Jolijn Middelhoff daar naartoe gegaan. Ik kreeg na afloop nog een lief e-mailtje met een kleine recensie! Wij vonden het ontzettend leuk dat wij hierbij mochten zijn! 


Wij hebben tijdens ons kerkelijk huwelijk ongelofelijk genoten van de muziek en zangkwaliteiten van Margot en  Jolijn. Zij hebben voor ons nummers ingestudeerd, welke we zelf hadden uitgekozen. Het leek wel of ze van een cd werden gespeeld, zo mooi!!! Super bedankt voor een onvergetelijke dag met prachtige muziek!!!

Henk en Nicole
 

Verjaardag Gerard Groart

bedrijfsevenement zangeres muziek optreden -

Bij toeval waren we getuige van een optreden van Margot Blans, Wat een leuke allround artieste!Omdat we een feestje in het verschiet hadden maar eens naar de mogelijkheden gevraagd. In goed overleg alles  afgestemd en ja we hebben genoten van haar optreden. Aan te bevelen en op naar het volgende feestje, Gerard Groart

Richard en Reinoud

bedrijfsevenement zangeres muziek optreden -

Wij vonden je bijdrage aan onze huwelijksdag op 28 augustus 2014 geweldig! We hebben je optreden enorm gewaardeerd, eerst tijdens de ceremonie en vervolgens tijdens de receptie. Je kwam prachtig uit de verf en hebt ons (en onze gasten zeker ook) geraakt met je mooie stem en prachtige repertoire. Dank!