*

NieuwsBrief
*

IK BEN:

Met mijn ervaring als evenementenorganisator, zangeres en danseres maak ik uw dag, DE dag om nooit meer te vergeten! Ik ben gepassioneerd, gemotiveerd, georganiseerd en ik heb jarenlang gestudeerd om voor u de allermooiste dag te organiseren die u zich altijd heeft voorgesteld..  

Ik ben...                 

 

Weddingplanner/Organisator  

Ik heb evenementen georganiseerd voor 100 tot 10.000 deelnemers. Entertainment, horeca, overnachtingen en alles wat daarbij kwam kijken. Ik heb op vele bruiloften gezongen en gewerkt. Een onbezorgde dag voor bruid en bruidegom om nooit meer te vergeten. Ik heb hogere hotelschool gestudeerd, toerisme en weddingplanning. Ik zou het een eer vinden om uw meest speciale dag te mogen organiseren.  

 

Zangeres  

Sinds 2007 mag ik mijzelf professioneel zangeres noemen. Ik heb opgetreden op bruiloften, diner dansants, (bedrijfs)feesten en in clubs en bars. Ik ben en blijf altijd een entertainer in mijn hart. Ik kan goed met mensen omgaan, ben een teamplayer en geniet er iedere keer weer van als ik deel uit mag maken van een fantastische dag voor wie dan ook. Door mijn ervaring met optreden, mijn kennis van techniek en vele muzikale contacten kan ik u helpen de perfecte muzikale ondersteuning voor uw bruiloft te regelen.

   

Danseres  

(stijl)dansen is al jarenlang mijn hobbie en passie. Ik heb 8 jaar lang stijlgedanst en en heb 18 jaar bij dezelfde dansschool jazzballet gevolgd. Ik heb als dans-instructrice op een sportschool gewerkt. Ik kan u helpen om de openings en/of slotdans onvergetelijk te maken.